Aanmelden
 

Hallo nieuw lid,

Na een proeftijd van enige weken wil je lid worden van onze vereniging. Bestuur en trainers heten je van harte welkom en hopen, dat je een gezellige en sportieve tijd bij onze vereniging zult doorbrengen. We zetten enige zaken op een rijtje, die voor jou als nieuw lid van belang zijn.

 Contributie(s):

De contributie bestaat uit twee delen:

A) De bondscontributie die elk aangesloten lid jaarlijks verschuldigd is aan de Atletiek Unie. Deze contributie wordt door AVCaesar geïnd en aan de AU afgedragen. Nieuwe aanmeldingen die tussen 1 januari en 30 september van een kalenderjaar binnenkomen worden voor 100% gefactureerd. Bij een aanmelding tussen 1 oktober en 31 december wordt 25% gefactureerd.
B) De clubcontributie die elk lid van onze vereniging per kwartaal dient te voldoen. (Eind van het kwartaal)
C) Wedstrijdkosten: Voor deelname aan wedstrijden zijn kosten verbonden. (Dit zijn de crossen en de individuele wedstrijden van de jeugd waarvan AVC de inschrijving verzorgt.)

 Wedstrijdkosten: Voor deelname aan wedstrijden zijn kosten verbonden. (Dit zijn de crossen en de individuele wedstrijden van de jeugd waarvan AVC de inschrijving verzorgt).
contributielijst2018
 Inschrijven: Door het inschrijfformulier duidelijk leesbaar in te vullen en af te geven aan de trainer/trainster of door het digitaal in tevullen via deze pagina, klik hier voor het digitale formulier.
 Stusentenkorting: 50% korting voor uitwonende studenten, buiten de regio.
 Afmelden: Schriftelijk via verenigingssecretariaat A.V. Caesar of per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 Inlichtingen: www.avcaesar.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 Tenue: Tijdens de trainingen mag je kleding dragen, die je zelf het prettigst vindt. Bij wedstrijden is het verplicht clubkleding te dragen. (Deze is te koop bij Wilma Running in Sittard).