E-mailAfdrukkenExport ICS

Alfa Trailrun

Evenement

Alfa Trailrun
Titel:
Alfa Trailrun
Wanneer:
zo, 30. september 2018, 09:30 h
Locatie:
Alfa Bierbrouwerij - Schinnen, Limburg
Categorie:
Trailrunning
Hits:
1869

Omschrijving

Alfa Trailrun zondag 30 september 2018

Organisatie

Active outdoor Events in samenwerking met de Alfa Brouwerij in Thull Schinnen

Datum
Zondag 30 september 2018

Afstanden
24 km, 12 km en 5 km

Locatie
Start-en Finish zal op het terrein van de Alfa Bierbrouwerij zijn te Thull – Schinnen

Verzorging onderweg
Onderweg zullen we 2 verzorgingsposten, op 8,5 en 16,5km, inrichten voor de deelnemers. Bij deze posten zullen GEEN plastic bekertjes worden aangeboden. Deelnemers dienen een eigen beker mee te nemen om drinken te kunnen aftappen, of zelf zorgen voor een drinksysteem (camelbag, drankgordel of iets dergelijks). Dit doen we om te voorkomen dat er kans is dat de plastic bekertjes eindigen als zwerfvuil.
De verzorgingspost op 8,5km doet tevens dienst als post voor de 12km trailrun.
De verzorgingsposten worden gesponsord door Born Superiour Sportscare.

Regels op het parcours
Aangezien we op meerdere plekken drukkere wegen oversteken, zullen we daar verkeersregelaars posteren. Ondanks dat we onze voorzorgsmaatregelen nemen, vragen we iedere deelnemers toch de verkeersregels in acht te nemen. Op de route zult u ook andere recreërende mensen tegenkomen, zoals wandelaars en ATB’ers. Besef dat het pad niet is afgezet, maar is uitgepijld. Dit betekent dat andere mensen ook het recht hebben om deze paden te benutten.
Deze trailrun wordt georganiseerd door natuurliefhebbers en we krijgen de mogelijkheid om mooie paden in de natuur te beleven door de medewerking van Natuurmonumenten. We verwachten van iedere deelnemer dat ze geen troep op de paden achterlaten. Indien je bewust iets weggooit, zal dit worden bestraft met diskwalificatie.

Inschrijven en ophalen Startnummers
De kosten voor inschrijving zijn €19 voor de 24km en €12,50 voor de 12km en minimale leeftijd voor deelname is 15 jaar. Iedere deelnemer krijgt een goodie-bag met lokale producten als herinnering aan het evenement.
Extra kosten voor na-inschrijving zijn 2€ per afstand.
Annuleren deelname met restitutie inschrijfgeld (min 2€ adminkosten) kan tot 18-september. Na 18-september boeken we het inschrijfgeld niet meer terug.

Programma wedstrijddag 2018
7.30 Na-inschrijven en startnummers afhalen mogelijk
9.15 Inschrijven niet meer mogelijk voor de 24,5km
9.25 Briefing deelnemers 24,5km
9.30 Start 24,5km
9.45 Inschrijfbureau dicht
9.55 Briefing deelnemers 12,5km
10.00 Start 12,5km
10.50 verwachte winnaar 12,5km
11.10 verwachte winnaar 24,5km
13.30 Sluiten finishzone

Parkeren
De Start-en finish zijn vanaf de Alfa Brouwerij. De brouwerij ligt in een idyllisch maar ook slecht bereikbare vallei. Het betreft één doorgaande weg, met weinig parkeergelegenheid. We zullen in de loop van het jaar een plattegrond plaatsen met parkeergelegenheid, maar we vragen vooral de deelnemers te carpoolen, om daarmee de parkeerlast te verlagen. Vanuit Schinnen is het slechts 10minuten wandelen tot aan de Alfa Brouwerij.
Parkeren is ook mogelijk op een parkeerplaats bij Stelrad, dat ligt op 1km wandelen van de Alfa Brouwerij, direct als men Thull uitrijdt, richting Nuth
Het treinstation van Schinnen ligt ook op slechts 15 minuten wandelen van de start locatie.

Fietsenstalling
Er zal voor een fietsenstalling worden gezorgd op de brouwerij.

EHBO en verkeersregelaars
Tijdens het evenement zal 1 EHBO medewerker rondom Start-Finish aanwezig zijn, maar ook op beide verzorgingsposten zal 1 EHBO-er postvatten.
Voor een goede doorstroom van alle deelnemers op de route, maken we gebruik van officiële verkeersregelaars die de lopers zoveel mogelijk zullen helpen met een veilige oversteek. Alle deelnemers wordt echter verzocht zelf ook de verkeersregels in acht te nemen.

Deelname voorwaarden
Door inschrijving aan dit evenement verklaar je je akkoord met de deelnamevoorwaarden van Active Outdoor Events. We hebben alles ondernomen om alle mogelijke risico’s tegen te werken, maar niets is uit te sluiten. De deelnamevoorwaarden moeten ervoor zorgen dat wij als organisatie niet aansprakelijk worden gesteld voor bepaalde schade en/of letsel.

Contact organisatie
U kunt uw bericht of vraag sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie plus mogelijkheid om in te schrijven, ga naar de website: http://www.alfatrailrun.nl/


Locatie

Locatie:
Alfa Bierbrouwerij - Website
Straat:
Thull 15
Postcode:
6365AC
Plaats:
Schinnen
Provincie:
Limburg
Land:
Netherlands