E-mailAfdrukkenExport ICS

Mescher Bergloop

Evenement

Mescher Bergloop
Titel:
Mescher Bergloop
Wanneer:
zo, 16. december 2018, 14:00 h
Locatie:
Sportpark SVME - Eijsden, Limburg
Categorie:
Trailrunning
Hits:
3854

Omschrijving

mescherbergloop

 

 

 

 

 

 

Mescherbergloop 2018

Op zondag 16 december wordt de 34e editie van de Rabo Mescherbergloop gelopen. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang. Ook dit jaar gaan we er weer een groot feest van maken!
Aanvangsttijd
De hardloopwedstrijden starten met tussenpozen van zo'n 5 minuten. De Rabo Mescherbergloop (15,6 km) start om 14:00 uur, de Rabo Prestatieloop (6 km) start om 14:05 uur en de Rabo Korte bergloop (10,4 km) start om 14:10 uur.

Locatie
Het afhalen van de startnummers, de prijsuitreiking, etc. is te vinden op de accomodatie van SVME (Sport Vereniging Mariadorp Eijsden), Pisartlaan 3 in Eijsden.
Parcours
Het parcours is heuvelachtig en gaat voornamelijk over onverharde wegen. De Rabo Mescherbergloop is 15,6 km en men beklimt hierbij o.a. een trappenpad van 180 treden. De Rabo Korte bergloop is 10,4 km zonder trappenpad. De Rabo Prestatieloop is 6 km, ook zonder trappenpad.

Afhalen startnummers
De startnummers worden niet verstuurd maar dienen te worden afgehaald. Dit kan op zaterdag 16 december (dus de dag voor de wedstrijd) tussen 14:00 uur en 16:00 uur in de tent bij SVME en op de wedstrijddag zelf vanaf 12:00 uur tot 13:45 uur.

Start/Finish
De start/finish locatie is in de Pisartlaan, direct naast SVME.

Douchen en omkleden
Na de wedstrijd is er vanaf 15:00 uur gelegenheid tot douchen en omkleden. Om 17:00 uur sluiten de douche/kleedlokalen.

Elektronische tijdsmeting
De elektronische tijdsregistratie wordt verzorgd door Chiptiming en vindt plaats door middel van een chip welke op de schoen bevestigd wordt. Bij het passeren van de start en de finish zal uw tijd automatisch worden geregistreerd.
Afgelasting
Indien onverhoopt als gevolg van extreme weersgesteldheid of door andere onvoorziene omstandigheden de Rabo Mescherbergloop geen doorgang zou kunnen vinden dan zal geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden. Tot op heden is dit gelukkig nog nooit voorgekomen. De Burgemeester van Eijsden-Margraten heeft de bevoegdheid uit het oogpunt van veiligheid het evenement af te gelasten of bijvoorbeeld een half uur te verschuiven.
Kijk voor meer info op: http://www.mescherbergloop.nl/index.php


Locatie

Sportpark SVME
Locatie:
Sportpark SVME - Website
Straat:
Pisartlaan
Plaats:
Eijsden
Provincie:
Limburg
Land:
Netherlands