E-mailAfdrukkenExport ICS

Zevenheuvelenloop

Evenement

Zevenheuvelenloop
Titel:
Zevenheuvelenloop
Wanneer:
zo, 18. november 2018, 13:00 h
Categorie:
Wegwedstrijd
Hits:
5188

Omschrijving

 

Mooiste van Nederland - snelste ter wereld
Het parcours van de NN Zevenheuvelenloop staat al jaren bekend als het mooiste van Nederland. Het is echter ook het snelste parcours ter wereld. Het parcours is één ronde van precies 15 kilometer. Het parcours is geheel geasfalteerd en verkeersvrij. Start en finish liggen op de Groesbeekseweg ter hoogte van de Sumatrastraat. Vandaar gaat het verder over de Nijmeegse Baan, Derdebaan, Zevenheuvelenweg, Meerwijkselaan, Postweg, Molenbosweg, Oude Kleefsebaan, Kwakkenbergweg, Postweg, Gelderselaan en Groesbeekseweg. De eerste vijf kilometers zijn verraderlijk door het vals plat. Het middenstuk kent enkele pittige heuvels en voert over de Zevenheuvelenweg, de laatste vier kilometers gaan overwegend vals plat naar beneden.

NN Zevenheuvelenloop

Op de derde zondag van november komen hardlopers uit heel Nederland en ver daarbuiten naar Nijmegen om te lopen op het mooiste parcours van Nederland. Het heuvelachtige parcours voert vanaf het centrum van Nijmegen naar Groesbeek, Berg & Dal en weer terug naar de Groesbeekseweg. Het is echter niet alleen een mooi parcours, maar het is ook nog eens supersnel! Op zondag 18 november vindt de Scholten Awater Zevenheuvelenloop (15 km) al voor de 35e keer plaats.

Aanvang
De NN Zevenheuvelenloop begint op zondagmiddag 18 november 2018 om 13.00 uur.

Wat kost het en wat hoort erbij?
Inschrijven voor de NN Zevenheuvelenloop kost € 19,75. Bij je inschrijving geef je een eenmalige machtiging om het inschrijfgeld (evt. met extra bestellingen) van je rekening af te schrijven. Dit gebeurt in de tweede week van september.
Wat is bij de prijs inbegrepen?
• een startnummer met je eigen naam (incl MYLAPS BibTag, een chipje op je startnummer voor de tijdregistratie)
• een medaille voor iedereen aan de finish
• actiefoto's die je gratis kunt downloaden
• water en dorstlesser onderweg
• een flesje AA Drink aan de finish
• gratis NN Zevenheuvelenloop app

Meer informatie: http://www.zevenheuvelenloop.nl/