PROGRAMMA:
Les 1 Ontvangst met een consumptie. Praktische zaken als voeding, kleding , schoeisel en blessurepreventie met trainingsopbouw worden besproken en vragen beantwoord. Hierna maken we ons klaar voor onze eerste training, met warming up, programma en cooling down. Na de training krijgen jullie uitleg over de eerste trainingsweek en wordt het schema per email toegestuurd.
Les 2 t/m 11 opbouwend schema tot het lopen van 3 of 5 km.
Les 12: Afsluiting met het lopen van een 3 of 5 km., diploma uitreiking met een consumptie en gezellig samen zijn. Tevens zal er informatie verstrekt worden over de mogelijke overstap naar de atletiekvereniging en de mogelijkheden die hier bestaan.

KOSTEN:
60,00 euro over te maken op nr: NL05 RABO 0104 9022 64 t.n.v. AV Caesar Beek onder vermelding van start to run en je naam ,
Dit bedrag dient voor de start van de start to run op de rekening van AV Caesar te staan.

INSCHRIJVEN:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( trainster)
Vermeld naam, adres en woonplaats en als het kan je emailadres. Op die manier kan er voordat de cursus begint een aantal vragen gesteld worden, waardoor de introductie minder tijd in beslag neemt en we eerder met lopen kunnen beginnen.

TRAINER (s) :
Start to run wordt gegeven door een gediplomeerde looptrainer opgeleid bij de Ned. AtletiekUnie, die tevens als maatschappelijk werker kennis heeft van geestelijke en verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Er bestaat de mogelijkheid dat ook een assistent trainer de training mee gaat begeleiden. Ook EHBO en reanimatie kennis is aanwezig.

Aarzel dus niet en durf je loopschoenen aan te trekken en ervaar hoe gezond het lopen kan zijn voor geest en ledematen..
Voor meer informatie:
Els Rovers te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0642282403 vanaf 1 september 2018.

groep voorjaar18