START: woensdag 13 maart 2019 om 18:00 uur. De training duurt altijd tot ongeveer 19:30 uur. In totaal 12 weken (maar we houden rekening met de mei vakantie) en vindt plaats op de atletiekbaan in Beek.

De laatste woensdag (vermoedelijk 5 juni) sluiten we het Start to Run programma af met een officieel geklokte 5 of 3 km. Deze wordt gelopen op de atletiekbaan in Beek.

PROGRAMMA:
Les 1 Ontvangst met een consumptie. Praktische zaken als voeding, kleding , schoeisel en blessurepreventie met trainingsopbouw worden besproken en vragen beantwoord. Hierna maken we ons klaar voor onze eerste training, met warming up, programma en cooling down. Na de training krijgen jullie uitleg over de eerste trainingsweek en wordt het schema per email toegestuurd.
Les 2 t/m 11 opbouwend schema tot het lopen van 3 of 5 km.
Les 12: Afsluiting met het lopen van een 3 of 5 km., diploma uitreiking met een consumptie en gezellig samen zijn. Tevens zal er informatie verstrekt worden over de mogelijke overstap naar een van de drie gezellige loopgroepen van AV CAESAR

ELKE LES 18:00 tot 19:30 uur BESTAAT UIT:
Inlopen
Warming-up
Loopscholing voor langzame verbetering van de looptechniek
Loopprogramma
Coolingdown

KOSTEN:
65,00 euro over te maken op nr: NL05 RABO 0104 9022 64 t.n.v. AV Caesar Beek onder vermelding van start to run en je naam ,
Dit bedrag dient voor de start van de start to run op de rekening van AV Caesar te staan.

INSCHRIJVEN:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(trainster)
Vermeld naam, adres en woonplaats en als het kan je emailadres. Op die manier kan er voordat de cursus begint een aantal vragen gesteld worden, rekening houdend met ieders privacy, maar waardoor er preventieve informatie bekend is en de kans op succes groter wordt.

TRAINER(s):
Start to run wordt gegeven door een gediplomeerde looptrainer opgeleid bij de Ned. Atletiek bond, die tevens als maatschappelijk werker kennis heeft van geestelijke en verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Er bestaat de mogelijkheid dat ook een assistent trainer de training gaat begeleiden. Ook EHBO en reanimatie kennis is aanwezig.

Aarzel dus niet en durf je loopschoenen aan te trekken en ervaar hoe gezond lopen kan zijn voor geest en ledematen..
Voor meer informatie:
Els Rovers te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0642282403 vanaf 20 februari 2019.

start to run 18 1