Lopersgroep 2

Voor wie is deze groep?
Deze loopgroep is voor volwassenen. In deze groep wordt getraind door personen die regelmatig een wedstrijd lopen maar ook door personen die geen wedstrijden lopen maar wel graag gezamenlijk onder het genot van een praatje willen meetrainen op de atletiekbaan.

Wat wordt er getraind?
Er wordt getraind volgens een door de trainers gemaakt schema. Dit schema is gericht op de halve marathon. Personen die niet aan wedstrijden meedoen volgen dit zelfde schema maar voor hen korten we tijdens de training de afstand in. In deze groep worden er verschillende tempo’s gelopen variërend van 7.5 tot 15 km per uur. Je vindt meestal wel een hardloopmaatje om mee samen te lopen.

Wie zijn de trainers?
Sonja Kragten op dinsdag.
Theo Staps 
op donderdag (gediplomeerd).

Wat zijn de trainingstijden?
Zie het overzicht op de algemene pagina over trainingen voor de actuele trainingstijden!
Dinsdag en donderdag van 19:30 tot 21:00 uur op de atletiekbaan.
Op zaterdagochtend wordt er om 9 uur vertrokken voor een duurloop vanaf de atletiekbaan. Soms vertrekken we vanuit een andere locatie gevolgd door een drankje/hapje  In overleg met de trainers kan je aansluiten bij deze training.

Welke wedstrijden neemt deze groep deel aan?
Deze groep gaat regelmatig gezamenlijk naar een wedstrijd, individueel komt ook voor. Dit varieert van een 5 km, 10 km, Engelse mijl, Halve marathon, hele marathon, cross of trail.
Een greep uit de wedstrijden zijn Maastricht MooisteMeerssen RunEindhovenRundje CatsopSylvesterloop ElslooMescher BergloopVenloop en Poort naar het Heuvelland Trailrun.
Twee keer per jaar wordt er een 5 kilometer test gedaan op de atletiekbaan.

Welke sociale activiteiten mag je verwachten?
De laatste donderdag van de maand is er een baravond na de training.
Na afloop van een wedstrijd wordt er ook gezellig samen gegeten en gedronken.

Wij willen graag onze sponsoren bedanken!