Responsive image

Anouk Janssen - junioren looptrainer

Wie is Anouk?

Om de vraag hierboven te beantwoorden begin ik met mijzelf voortestellen.
Ik ben Anouk Janssen en woon in Spaubeek. Ik ben begonnen bij het JRT-team in 2017.
Ik ben altijd een hele fanatieke sporter geweest en daardoor ben ik de opleiding CIOS gaan doen en zit momenteel in mijn tweede jaar. Door CIOS sta ik vaak voor groepen en lesgeven is heel erg belangrijk. Toen er in mei een plek vrij kwam in de positie als JRT trainer, had ik mij meteen aangemeld als nieuwe trainer. Dit past heel erg goed bij mijn opleiding en ik vind het ook heel erg leuk om te doen. Ik moet zeker nog veel leren, maar de potentie is er en ik hoop hele goede atleten te gaan opleiden en het beste uit iedereen te halen. 

Wij willen graag onze sponsoren bedanken!